Elektriciteit

Elektriciteit

Op vlak van elektriciteit kan u bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als verbouwing. Onder het begrip elektriciteit verstaan wij meer dan enkel het klassieke systeem, wij bieden tal van andere specialiteiten aan!

Lees meer »
 

Timmerwerken

Timmerwerken

Door een goede uitrusting van de nieuwst machines en een jarenlange ervaring in de houtsector kunnen wij u een vlotte en feilloze afwerking garanderen, waarbij service, duurzaamheid en prijs/kwaliteit primeren.

Lees meer »
 

Solar Constructs

Solar Constructs

VLW Construct werkt samen met Solar Constructs, uw ideale partner voor alle informatie over zonnepanelen, of installatie ervan.
Meer info hierover kan u vinden op www.solarconstructs.be.

Naar Solar Constructs »

Welkom bij VLW Construct

Wij zijn een nieuw, jong en dynamisch bedrijf dat actief is in de bouwsector.

Onze specialiteiten zijn alle soorten timmerwerken en algemene elektriciteit voor zowel nieuwbouw als renovatie. Daarnaast zijn wij ook actief in de woningbouw waardoor wij een aanbod hebben van kwalitatief hoogstaande woningen welke kunnen verkocht worden in de ruwbouw of volledig afgewerkt.

Als u ons via mail wil contacteren met een vraag over een bepaald onderwerp, kan dat rechtstreeks op de contactpagina. Wij trachten dan zeker u hierop zo snel mogelijk een antwoord en een oplossing aan te bieden.

Verder wensen wij u een interessant verblijf op onze site en hopen u zeker van dienst te kunnen zijn.

Woningbouw

Daarnaast zijn wij ook actief in de woningbouw waardoor wij een aanbod hebben van kwalitatief hoogstaande woningen welke kunnen verkocht worden in de ruwbouw of volledig afgewerkt.

Om U te overtuigen van onze kwaliteiten, kunt u steeds een kijkje nemen in een woning bij één van onze referenties.

Bekijk referenties »